Contact

Professionele
fotografie

Geef je bedrijf de online aanwezigheid die het verdient. Maak einde aan de verwarring en wantrouwen bij je doelgroep door afscheid te nemen van random stockafbeeldingen. Camido is een ervaren fotograaf in Lelystad en helpt je bij het creëren van een professionele en betrouwbare online uitstraling die perfect aansluit bij je bedrijf.

ashley almere
fotoshoot dames vrouw minimalistisch

Voordelen professionele fotografie

Je wordt serieus genomen door je doelgroep

Zorgt voor een unieke en authentieke uitstraling

Verhoogt de conversie op je website/ Instagram

Laat een positieve indruk achter bij bezoekers en potentiële klanten

Professionele
fotograaf in Lelystad

Multidisciplinair

Met mijn unieke combinatie van expertise als grafisch vormgever, webdesigner en fotograaf, ben ik in staat om jou te adviseren over een samenhangend eindresultaat. Zo kun je erop vertrouwen dat jouw foto's op een dusdanige manier geschoten worden dat ze voor elk doel ingezet kunnen worden.

Expertise

Ik ben gespecialiseerd in lifestyle fotografie, portretfotografie, productfotografie en zakelijke fotografie. Voor elke fotografie klus kun je bij mij terecht, maar mijn expertise ligt in deze specifieke gebieden. Laat mij je helpen om jouw visie tot leven te brengen met de perfecte foto's.

odeaur fragrances
odeaur fragrances amsterdam parfum
portretfotografie lelystad bataviastad
portretfotografie lelystad

Foto's spelen een cruciale rol bij het opbouwen van je online aanwezigheid. Met professionele fotografie laat je een betrouwbare en toegankelijke indruk achter op je bezoekers, met resultaat een professionele uitstraling.

Door professionele foto's van jezelf en je bedrijf te gebruiken, maak je jouw website persoonlijker en stel je bezoekers gerust. In plaats van stockfoto's te gebruiken, geeft professionele fotografie de boodschap af dat je serieus bent over je werk en ook de bezoeker serieus neemt.

Veelgestelde
vragen

Algemeen

Als je nog nooit voor de camera hebt gestaan, kan het soms een beetje spannend zijn. Maar maak je geen zorgen, ik ben er om je te helpen. Iedereen kan er namelijk fantastisch uitzien op foto’s. Ik zal je begeleiden en helpen met poses en houdingen, zodat je er op je best uitziet.

Voordat we de shoot houden, zal ik je tijdig een moodboard ter inspiratie toesturen zodat je je een beetje kunt voorbereiden. Ook geeft dit jou de mogelijkheid om op tijd de juiste outfit(s) te vinden.

Ik beschik zelf niet over een studio of ruimte waar we de shoot kunnen houden.

Maar samen zoeken we een locatie die aansluit op jouw stijl (of onderneming) en wat je wilt uitstralen. Sommigen hebben bijvoorbeeld voorkeur voor een natuur gebied terwijl anderen liever een stedelijke omgeving of locatie met mooie architectuur willen.

Bij het maken van digitale foto’s schiet ik altijd in RAW-formaat en bewerk ik deze achteraf om het beste resultaat te behalen. Ik bewerk de foto’s om de kleuren en belichting te verbeteren.

Zodra je een selectie hebt gemaakt uit de gewenste foto’s ga ik deze allemaal ‘retoucheren’ zodat alles clean, strak en professioneel oogt.

Ja en nee.

Ik ben zelf geen fan van extreme filters. Mijn stijl is minimalistisch en rustig, dus ik probeer de nabewerking zo natuurlijk mogelijk te houden.

Maar in sommige gevallen wil je je foto’s net dat extra ‘mood’ geven. Dan kan ik een van mijn filters voorstellen, bijvoorbeeld bij een bruids- of verlovingsshoot. Zo krijgen je foto’s een romantische uitstraling.

Ik hanteer een startpakket van minimaal 20 foto’s.
Alle foto’s worden netjes nabewerkt en zijn rechtenvrij om te gebruiken.

Afhankelijk van je wensen is het zeker mogelijk om meer foto’s af te nemen.

Absoluut, ik post regelmatig nieuwe content op mijn persoonlijke Instagram account. Dit zijn vaak lifestyle en productfotografie wat ik graag met vrienden en volgers deel. Voel je vrij om een kijkje te nemen via de onderstaande link.

Instagram bekijken.

Doe je ook...?

Nee. Dit is een vak apart waarbij een andere aanpak en apparatuur voor nodig is.

Nee. Ik adviseer daarom altijd om bij een shoot waarbij meerdere outfits, haarstijlen of make-up bij komt kijken een studio en visagie apart te regelen.

Ik verzorg enkel de foto’s en belichting.

Heb jij een onderneming waarbij je elke week of maand foto’s nodig hebt, bijvoorbeeld voor een webshop of makelaardij? Dan kan ik je een scherp aanbod doen waarbij ik zorg voor de foto’s en de nabewerking. Zo hoef je geen dure investering te doen in een fotograaf en kun je je focussen op je business.

Contact opnemen

Klaar voor een
nieuwe uitstraling?

Fotografie projecten

Meer diensten