Contact

Kleurrijk, inspirerend en professioneel.

Resumeren.nl wilde een vernieuwde merkidentiteit die hun professionele en toegankelijke aanpak weerspiegelt. Daarnaast hadden ze behoefte aan een gebruiksvriendelijke website die niet alleen aantrekkelijk oogt, maar ook de vindbaarheid van hun diensten verbetert. Het doel was om een visuele identiteit te creëren die zowel bij studenten als ouders aanslaat en een sterke online aanwezigheid te realiseren.

Klant

Resumeren

Jaar

2023

Industrie

Educatie

Dienst(en)

Merkidentiteit, WordPress development

resumeren den haag merkidentiteit
resumeren den haag merkidentiteit

De nieuwe merkidentiteit en website sluiten naadloos aan bij de missie van Resumeren.nl en verbeteren de vindbaarheid en aantrekkelijkheid van hun diensten. De professionele en kleurrijke uitstraling van de website zorgt ervoor dat Resumeren zich onderscheidt in de onderwijsbegeleidingssector.

Web development

Van het navigeren door de verschillende diensten tot het invullen van formulieren, elke stap is geoptimaliseerd om de gebruikerservaring zo soepel mogelijk te maken.

resumeren den haag website
resumeren den haag website

[maatwerk]
wordpress development

resumeren den haag website
resumeren den haag website

Instagram content

"Werken met Camido was zeer gemakkelijk en ontzorgend. Ze hebben ons kleurrijke interieur weten te vertalen naar onze nieuwe merkidentiteit en website, waardoor we nu zowel offline als online consistent zijn. Een belangrijk obstakel dat de nieuwe WordPress website heeft weggenomen, is dat onze diensten nu veel beter vindbaar zijn.

Dankzij hun expertise en creatieve input hebben we nu een visuele identiteit en online aanwezigheid die echt resoneert met onze doelgroep. De feedback is overweldigend positief en we zien een toename in inschrijvingen en online interacties."

Alexander Koppelle — Eigenaar Resumeren.nl

Begin een project

Meer cases

Vrijblijvend kennismaken